+31 (0)6 12 22 85 72 jansjacobs@zeelandnet.nl MIddelburg

Cursus houtsnijden

Cursus houtsnijden in Atelier “de Appel”

Altijd al eens iets met houtsnijkunst willen doen of een persoonlijk cadeau willen maken voor iemand, nu kan dat. Vanaf februari 2019 verzorg ik de cursus houtsnijden.

Inhoud van de cursus: Onder begeleiding van mij(Janneke Jacobs) kunt u een handvat maken voor een wijnkurk, flesopener of een kaasschaaf ( er is eventueel ook de mogelijkheid om te werken aan een eigen project, dit gaat in overleg). Het benodigde gereedschap is aanwezig, het hout(buxus) is voorbewerkt dus u kunt meteen aan de slag. U krijgt uitleg over het juiste gebruik van gereedschap( beiteltjes, gutsjes enz.) en verschillende hout- snij technieken. Het handvat kan worden versierd met verschillende randjes en eventueel een naam, initialen of cijfers.

Informatie en kosten van de cursus: De cursus bestaat uit 5 lessen. Iedere les duurt 2,5 uur, waarvan er 1 les kan worden gemist en ingehaald in de extra 6e week van een blok (in de schoolvakanties is er geen les). De kosten zijn 200 euro per blok, dit is incl. gebruik gereedschap, hout en keuze uit de wijnkurk, flesopener en 2 soorten kaasschaven. Eventueel (voor gevorderde) kan er aan een paardenmes/heft of eigen project worden gewerkt en waar nodig geef ik tips en ondersteuning. Er dient voorafgaand aan de cursus te worden betaald. Er is per dagdeel plek voor maximaal 3 cursisten zodat ik iedereen goed kan begeleiden. Als de lessen vol zitten word u doorgeschoven naar het volgende blok. Deelname aan de cursus is geheel op eigen risico.

Voor de actuele data van cursussen klik hier.

Categories