06 12 22 85 72 atelierdeappel@zeelandnet.nl Grijpskerke, Zeeland

Laat hier een review achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zeeuws Paardenmes
Average rating:  
 9 reviews
 by Nancy Heemskerk IMC Basis - Ravenstein Vlissingen
Actieve en inspirerende gastles

Afgelopen schooljaar heeft Janneke een gastles linogutsen op Archipelschool Ravenstein gegeven. Janneke hield een interessant en inspirerend verhaal ter introductie. De leerlingen hebben haar materialen en paardenmessen mogen bewonderen. Uiteraard gingen de leerlingen daarna zelf aan de slag met linogutsen en het afdrukken. De communicatie met Janneke in de aanloop naar de les en na afloop van de les is heel prettig en vlot verlopen. Bedankt Janneke en tot een volgende keer!

 by Elisabeth
cursus houtsnijden

Samen met een vriendin deze cursus gevolgd. Janneke geeft deze cursus met veel enthousiasme en heeft veel vakkennis. Er is veel persoonlijke aandacht, omdat er in kleine groepjes wordt gewerkt. Ik heb in 5 lessen veel meer gedaan dan ik dacht. Ik ben heel blij met het resultaat en hoop nog meer te gaan doen met houtsnijden.

 by Cecilia
Fantastisch

Het was super gezellig, veel geleerd, onder professionele en geduldige begeleiding. Ik ga er zeker mee door!

 by Jaap Verdonk
Cursus houtsnijden

Afgelopen voorjaar de cursus houtsnijden gedaan bij atelier de Appel samen met Peter. Door de vakkundige begeleiding van Janneke vond ik deze cursus heel erg goed en er is een mooi werkstukje ontstaan in de vijf lessen van 2,5 uur. Die 2,5 uur achter elkaar was overigens voor mij genoeg want het is best intensief. Ik hoop nog een keer een vervolg hier aan te geven. Bedankt Janneke en hopelijk tot ziens.

 by Peter van Hoeve
Cursus houtsnijden

De houtsnijcursus omvat 5 lessen van 2,5 uur. De lessen worden vakkundig en op een plezierige wijze gegeven door Janneke. De instructie is persoonsgericht, waardoor je continu lekker kunt doorwerken. In de 5 lessen creëer je zodoende een mooi kunstwerkje. Cursus is een aanrader !!

 by Arie Schuit
Geleerd dat ik meer kan dan ik dacht te kunnen.

Na mijn pensionering begonnen met houtsnijden en twee keer een cursus bij Janneke gevolgd. De eerste werd onderbroken door de coronalock-down maar de gaf mij wel de tijd om er thuis flink de vaart in te houden waarbij Janneke aanwijzingen gaf als ik vastliep. De tweede cursus heb ik een paeremes gesneden dat met heel veel hulp min of meer gelukt is (te hoog gegrepen na zo'n korte tijd houtsnijden). Wat ik wel super goed heb meegekregen is het snijden van het kooitje met zieltje en ben blij een beetje expertise hiervan te hebben meegekregen.
Het snijden in palmhout geeft een extra dimensie maar jammer dat daar bijna niet aan te komen is waardoor ik het daardoor bij ahornhout hou.

Succes met je bedrijf Janneke

 by Bart van den Heuvel
Een ontspannend ambacht

Wat is het heerlijk om een hele avond bezig te zijn met een klein stukje hout en professionele materialen voor het snijden van een mes, flesopener of kaasschaaf. Voor mij is het de perfecte manier om het hoofd leeg te maken en te ontspannen. Mooi om te zien dat Janneke dit Zeeuwse ambacht op een enthousiaste manier over kan brengen en alle cursisten een mooi resultaat laat behalen.

 by Elina Poppe
DOEN

Janneke berichtte mij om alsnog een recensie te schrijven, ondanks het alweer een aantal jaar geleden is dat ik een workshop gevolgd heb. Dit wil ik zeker doen omdat het erg belangrijk is wat Janneke doet. Zij zet een prachtige traditie voort van het houtsnijwerk! De cursus was persoonlijk, leerzaam, gezellig en wat ik niet had verwacht is dat ik met een prachtig houtsnijwerk als cadeau voor mijn man uiteindelijk naar huis ging. Ik had totaal geen ervaring en bovendien een blessure aan mijn vinger zodat ik minder kracht had. Janneke loste dit probleemloos op, chapeau! Dus mensen.... stop met twijfelen en meldt u zelf aan. Een mooie ervaring met een mooi houtsnijwerk als cadeau.

 by Taco
Fijne cursus

Alweer twee jaar geleden de basiscursus gevolgd, met veel plezier.

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2018 Zeeuws Paardenmes (KvK 76979806)