06 12 22 85 72 atelierdeappel@zeelandnet.nl Grijpskerke, Zeeland

Cursus aanbod:

Er zijn verschillende cursus mogelijkheden:

  • 5 daagse cursus in Atelier de Appel
  • NIEUW Zaterdag middag cursussen
  • Weekend cursus van 2 dagen, zaterdag en zondag op aanvraag en in overleg
  • losse cursus les houtsnijden
  • Geef de Cursus kado met de kadobon
  • Inloop morgens in Atelier de Appel

Lees hieronder verder voor alle informatie, Heeft u vragen over het aanbod, neem gerust contact met mij op,

Cursus basistechnieken Zeeuws houtsnijden in Atelier “de Appel” Altijd al eens iets met fijne houtsnijkunst willen doen, een persoonlijk cadeau willen maken voor jezelf of iemand anders?Volg dan één van mijn houtsnijcursussen of geef de cursus cadeau. In een kleine groep werk je met professioneel gereedschap en goede kwaliteit materialen aan jouw project naar keuze. Daarbij is uiteraard veel aandacht voor persoonlijke begeleiding van mij (Janneke Jacobs).

Inhoud cursus Tijdens de cursus kunt u een handvat maken voor een wijnkurk, flesopener, klein tafelmesje of een kaasschaaf. Het benodigde professionele gereedschap is aanwezig. Het hout (buxus) is voorbewerkt dus u kunt meteen aan de slag. U krijgt uitleg over het juiste gebruik van gereedschap (beiteltjes, gutsjes enz.) en verschillende houtsnijtechnieken. Het handvat kan worden versierd met een aantal verschillende randjes en eventueel initialen of cijfers, dit is haalbaar in 5 lessen. Eventueel (voor gevorderde) kan er aan een paardenmes/heft of eigen project worden gewerkt en waar nodig geef ik tips en ondersteuning, dit gaat in overleg.

Kijk in mijn portfolio voor voorbeelden van gemaakt werk tijdens de cursus

Informatie over de cursus: De cursus bestaat uit 5 lessen. Iedere les duurt 2,5 uur, waarvan er 1 les kan worden gemist en ingehaald in de extra 6e week van de cursus (in de schoolvakanties is er geen les). Er is per dagdeel plek voor maximaal 3 cursisten zodat ik iedereen 1 op 1 en persoonlijk kan begeleiden. Deelname aan de cursus is geheel op eigen risico.

Op zoek naar een LEUK en ORIGINEEL kado, geeft de cursus houtsnijden kado met de kadobon van Atelier de Appel

Kosten van de cursus 2022: De kosten zijn €250,- voor de gehele cursus. Dit is inclusief het gebruik van gereedschap, hout en andere materialen. Er dient voorafgaand aan de cursus te worden betaald. Weekend cursus (vrijdag/maandag zaterdag en zondag) kost 300,- euro inclusief: koffie, Thee en een versnapering, op aanvraag en in overleg. Kosten cursus 2023: €260,- i.v.m. hogere materiaal kosten

Op een andere avond of ochtend de cursus volgen of zit het juiste dagdeel in het aanbod er niet bij, als u met 2 personen komt kan er in overleg gekeken worden naar een passend/ander dagdeel, voor vragen, neem gerust contact op.

Inloop morgens in Atelier de Appel Een keer in de zoveel tijd is er een inloop ochtend. Deze datums staan in de cursus agenda. Tijdens deze ochtend bent u van harte welkom om zomaar even binnen te lopen, vragen te stellen over het Zeeuws Paardenmes, de cursus of over een eigen houtsnijwerk, wees welkom.

Is dit iets voor u, meld u dan aan. Dit kan via het volgende email adres: atelierdeappel@zeelandnet.nl   

  Voor vragen mag u mailen of bellen met 06 12228572.                          

Cursus agenda

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2018 Zeeuws Paardenmes (KvK 76979806)