+31 (0)6 12 22 85 72 jansjacobs@zeelandnet.nl MIddelburg

Cursussen

Cursus basistechnieken houtsnijden in Atelier “de Appel”

Altijd al eens iets met fijne houtsnijkunst willen doen, een persoonlijk cadeau willen maken voor jezelf of iemand anders?Volg dan één van mijn houtsnijcursussen of geef de cursus cadeau. In een kleine groep werk je met professioneel gereedschap en goede kwaliteit materialen aan jouw project naar keuze. Daarbij is uiteraard veel aandacht voor persoonlijke begeleiding van mij (Janneke Jacobs).

Inhoud cursus Tijdens de cursus kunt u een handvat maken voor een wijnkurk, flesopener, klein tafelmesje of een kaasschaaf. Het benodigde professionele gereedschap is aanwezig. Het hout (buxus) is voorbewerkt dus u kunt meteen aan de slag. U krijgt uitleg over het juiste gebruik van gereedschap (beiteltjes, gutsjes enz.) en verschillende houtsnijtechnieken. Het handvat kan worden versierd met een aantal verschillende randjes en eventueel initialen of cijfers, dit is haalbaar in 5 lessen. Eventueel (voor gevorderde) kan er aan een paardenmes/heft of eigen project worden gewerkt en waar nodig geef ik tips en ondersteuning, dit gaat in overleg.

Informatie over de cursus: De cursus bestaat uit 5 lessen. Iedere les duurt 2,5 uur, waarvan er 1 les kan worden gemist en ingehaald in de extra 6e week van de cursus (in de schoolvakanties is er geen les). Er is per dagdeel plek voor maximaal 3 cursisten zodat ik iedereen 1 op 1 en persoonlijk kan begeleiden. Deelname aan de cursus is geheel op eigen risico.

Kosten van de cursus: De kosten zijn €245 voor de gehele cursus. Dit is inclusief het gebruik van gereedschap, hout en andere materialen. Er dient voorafgaand aan de cursus te worden betaald.

Op een andere avond of ochtend cursus volgen? informeer naar de mogelijkheden.

Is dit iets voor u, meld u dan aan. Dit kan via het volgende email adres: jansjacobs@zeelandnet.nl   of voor vragen, neem gerust contact met mij op.                                

Cursus agenda

Voor vragen mag u mailen of bellen met 06 12228572.