06 12 22 85 72 atelierdeappel@zeelandnet.nl Middelburg, Zeeland

Cursus aanbod:

Cursussen houtsnijden tijdens de corona; Zolang de corona maatregelen gelden, is er per cursus dagdeel plek voor 2 cursisten. We zitten dan ruim 1,5 meter uit elkaar en voor de uitleg momenten heb ik gezichtsschermen. Bij binnenkomst wassen we de handen en na elke cursus worden de gebruikte gereedschappen en spullen gedesinfecteerd . We gaan samen weer mooie dingen maken.

Er zijn in 2020 verschillende cursus mogelijkheden:

– Cursus in Atelier de Appel – Cursus op locatie naar eigen keuze – Losse les in fijne houtsnijkunst op locatie – Geef de Cursus kado met de kadobon – Inloop morgens in Atelier de Appel Lees hieronder verder voor alle informatie, Heeft u vragen over het aanbod, neem gerust contact met mij op,

Cursus basistechnieken houtsnijden in Atelier “de Appel” Altijd al eens iets met fijne houtsnijkunst willen doen, een persoonlijk cadeau willen maken voor jezelf of iemand anders?Volg dan één van mijn houtsnijcursussen of geef de cursus cadeau. In een kleine groep werk je met professioneel gereedschap en goede kwaliteit materialen aan jouw project naar keuze. Daarbij is uiteraard veel aandacht voor persoonlijke begeleiding van mij (Janneke Jacobs).

Inhoud cursus Tijdens de cursus kunt u een handvat maken voor een wijnkurk, flesopener, klein tafelmesje of een kaasschaaf. Het benodigde professionele gereedschap is aanwezig. Het hout (buxus) is voorbewerkt dus u kunt meteen aan de slag. U krijgt uitleg over het juiste gebruik van gereedschap (beiteltjes, gutsjes enz.) en verschillende houtsnijtechnieken. Het handvat kan worden versierd met een aantal verschillende randjes en eventueel initialen of cijfers, dit is haalbaar in 5 lessen. Eventueel (voor gevorderde) kan er aan een paardenmes/heft of eigen project worden gewerkt en waar nodig geef ik tips en ondersteuning, dit gaat in overleg.

Informatie over de cursus: De cursus bestaat uit 5 lessen. Iedere les duurt 2,5 uur, waarvan er 1 les kan worden gemist en ingehaald in de extra 6e week van de cursus (in de schoolvakanties is er geen les). Er is per dagdeel plek voor maximaal 3 cursisten zodat ik iedereen 1 op 1 en persoonlijk kan begeleiden. Deelname aan de cursus is geheel op eigen risico.

Op zoek naar een LEUK en ORIGINEEL kado, geeft de cursus houtsnijden kado met de kadobon van Atelier de Appel

Kosten van de cursus 2020: De kosten zijn €245 ( in 2021 €250,- i.v.m. hogere materiaal kosten)voor de gehele cursus. Dit is inclusief het gebruik van gereedschap, hout en andere materialen. Er dient voorafgaand aan de cursus te worden betaald.

Nieuw in 2020:

Cursus houtsnijden op LOCATIE, In uw eigen omgeving of ziet u het op en neer rijden niet zitten, nu kunt u de cursus houtsnijden volgen op een locatie naar uw eigen keuze. (deze optie is mogelijk op verschillende morgens in overleg). Gezellig met vrienden of vriendinnen samen creatief bezig zijn met hout ( max. 4 personen). Na 5 lessen heeft u een mooi zelf gemaakt handvat en beheerst u de basis technieken van de fijne houtsnijkunst, (inhoud cursus lees hierboven) Kosten zijn 245,- euro p.p. voor de cursus en hier komen nog reiskosten bij (deze zijn op aanvraag i.v.m. de km afstand)

Losse les(sen) op LOCATIE: Bent u zelf al bezig met fijn houtsnijwerk / paardenmessen snijden, maar wilt u nog graag bij leren, een losse les volgen op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan individueel of in groepsverband (max 4 personen). Prijs is op aanvraag.

Inloop morgen in Atelier de Appel( I.v.m. Corona zijn de inloopmorgens t/m 1 september 2020 afgelast) Mocht je thuis bezig zijn met houtsnijden en vast lopen mag je altijd contact met mij opnemen voor tips en advies. Bezig aan een eigen houtsnij-project waar u advies bij kunt gebruiken, zomaar nieuwsgierig wat hier allemaal gebeurt of voor de gezelligheid, wees welkom tijdens de maandelijkse inloop morgen van 9:30 tot 11:30 op de volgende datums: 28 januari, 3 maart, 31 maart, 14 april, 26 mei en 30 juni.

Op een andere avond of ochtend cursus volgen? informeer naar de mogelijkheden.

Is dit iets voor u, meld u dan aan. Dit kan via het volgende email adres: atelierdeappel@zeelandnet.nl   

  Voor vragen mag u mailen of bellen met 06 12228572.                          

Cursus agenda

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2018 Zeeuws Paardenmes (KvK 76979806)