06 12 22 85 72 atelierdeappel@zeelandnet.nl Grijpskerke, Zeeland

Laat hier een review achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zeeuws Paardenmes
Average rating:  
 18 reviews
 by Janette
Workshop sleutelhanger

Door de workshop sleutelhanger te volgen, kennis gemaakt met het hout snijden. Ik vond het leuk om te doen en je legt het ook allemaal goed uit . Het was gezellig en tijd genoeg om ook koffie te drinken. Misschien kom ik nog eens terug voor de kaasschaaf!

 by Simon Tom
Nieuwe hobby

Ik heb de basislessen gevolgd en ga nu vol goede moed verder met het paeremes. Eerst een "kaal" mes gekocht, buxusstammetje gezaagd en geschuurd tot een kenmerkend "handvat".
Nu aan het kooitje begonnen. Erg fijn om te doen. Ik heb ook zelf enkele smalle beiteltjes gekocht en steekmesjes gemaakt/geslepen.. Goede begeleiding en advies door Janneke en nu met de strippenkaart ga ik gewoon door met elke week een houtsnijles..

 by Kristel
Tante en neef creatief aan de slag

Losse les: Fijne contact voorafgaand aan de workshop. Meedenkend in mogelijkheden naar onze wensen. Goede begeleiding waarom ze sturing geeft in veiligheid en vaardigheden. Maar zeker ook ruimte voor onze eigen creativiteiten. We hebben een leuke workshop gehad, met productiviteit en plezier.

 by Maya
Super zen word je van het fijne houtsnijwerk!

Super relaxed, maar toch opper geconcentreerd bezig zijn.
Janneke geeft persoonlijke aanwijzingen, houdt iedere deelnemer nauwlettend in de gaten (voor de veiligheid) en biedt voldoende ruimte voor eigen creativiteit.
Absoluut de moeite waard en deze kennismakingslessen vragen om vervolg!

 by Oet
Aanrader!

Fijne cursus, Janneke is een bekwame en geduldige professional die haar kennis en passie goed weet over te brengen. De kleine groep maakte dat er alle tijd en ruimte was om iedereen te begeleiden.

 by Ans Kloet
Geweldig en gezellig

In de cursus maakte ik kennis met iets wat ik nog nooit gedaan had. Een hele leuke ervaring en zeker iets om nog eens zelf te doen. Al zal ik dan wel de begeleiding van Janneke missen. Zo samen met de andere cursisten was het gezellig en geweldig!

 by Marjo
Fijne ervaring

De 5 lessen die ik bij Janneke heb gevolgd waren bijzonder leerzaam.
Zij heeft volledig de aandacht bij alle cursisten en weet het daarbij ook nog luchtig en gezellig te houden.
Ik had nooit gedacht in de 5 lessen met iets moois thuis te kunnen komen, maar dat is me dankzij de professionele begeleiding toch goed gelukt.
Janneke is bijzonder kundig in haar vak en weet dat ook nog goed uit te leggen en over te brengen naar haar cursisten.

 by Suzanne Sanders
Leuke houtsnijcursus

Deze cursus hebben we cadeau gekregen van mijn vader bij Janneke. En wat een mooi cadeau! Ontzettend leuk met drie mensen les te krijgen in deze technieken. Janneke neemt echt de tijd voor je, begeleidt je goed en het is ook nog eens enorm gezellig. Absoluut een aanrader!

 by Peter
Fijne cursus

Ik heb de cursus als zeer fijn ervaren.
Heeft veel tijd voor je, dit door de kleine groepsgrootte.
Ga zeker verder met houtsnijden.

 by Nancy Heemskerk IMC Basis - Ravenstein Vlissingen
Actieve en inspirerende gastles

Afgelopen schooljaar heeft Janneke een gastles linogutsen op Archipelschool Ravenstein gegeven. Janneke hield een interessant en inspirerend verhaal ter introductie. De leerlingen hebben haar materialen en paardenmessen mogen bewonderen. Uiteraard gingen de leerlingen daarna zelf aan de slag met linogutsen en het afdrukken. De communicatie met Janneke in de aanloop naar de les en na afloop van de les is heel prettig en vlot verlopen. Bedankt Janneke en tot een volgende keer!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
WordPress Theme built by Shufflehound. © 2018 Zeeuws Paardenmes (KvK 76979806)