06 12 22 85 72 atelierdeappel@zeelandnet.nl Grijpskerke, Zeeland

Portfolio

Hieronder mijn portfolio. Deze bestaat onder andere uit: traditionele heften, tafelmesjes en .heften met een vrij ontwerp. Daarnaast ben ik betrokken bij kunstroutes en sta ik in verschillende publicaties. Verder een aantal educatieve bezigheden en random snijopdrachten. Veel kijkplezier!

All
Andere snijopdrachten
Cursussen en workshops
Tafelmes modellen
Traditionele mesheften
Vrije ontwerpen

Een heft voor Nedato

Het bedrijf Nedato laat voor de mensen die met pensioen gaan al jaren een Paardenmes maken. Dit is er ook zo een.

Wijstopper als trouw kado

Een stel vrienden wilde graag een persoonlijk kado geven aan hun vrienden die gingen trouwen. Ik mocht een mooie wijnstopper maken voor het stel.

65 jaar getrouwd

Bonus opa en oma waren 65 jaar getrouwd, hoe mooi is dat. Als kadootje heb ik dit hartje voor ze gesneden als herinnering. Het hartje staat in een olijfhouten voetje.

Wijnstopper ’t Hof De Dierik

Deze wijnstopper heb ik gemaakt als kado. De eigenaren van deze prachtige monumentalen boerderij moesten een buxus boom rooien en het hout hebben ze aan mij geschonken om mooie Zeeuws houtsnijwerk van te maken. Als bedankje heb ik deze wijnstopper voor de familie gemaakt.

Overdrachts Stokje Frans Dingemanse

Persoonlijk stokje gesneden voor Frans Dingemanse als symbolische overdracht van kennis van hem naar mij. Een groot deel van wat ik heb geleerd zit in dit stokje verwerkt. Het stokje heb ik overgedragen aan Frans tijdens de presentatie van zijn nieuwe boek: “Zeeuwse Wondertjes”.

Mijn eerste project

Mijn vader heeft deze vorm op de draaibank gedraaid. Ik heb hem afgemaakt met de sterrenbeelden en geboortejaren van onze kinderen er in.

Kinder kleurprijs

Tijdens een kleurwedstrijd in het Vlissings Maritiem Museum heeft een meisje dit kooitje met balletje (zieltje) gewonnen.

4 persoonlijke wijnkurken

Dit stel heeft 4 kinderen. Elke wijnkurk heeft op één van de spijlen een symbool dat gelijk staat aan de afstudeerrichting van elk kind op de universiteit.

Het Leeuwen heft

Een Zeeuws heft in een 21 ste eeuws jasje. De afbeeldingen overlappen elkaar in 3 lagen.

Kreeftenmes

Een persoonlijk gemaakt heft met de Oosterscheldekreeft er op. De anatomie van deze kreeft klopt volledig met die van de echte Oosterscheldekreeft.
WordPress Theme built by Shufflehound. © 2018 Zeeuws Paardenmes (KvK 76979806)